Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Vidste du, at mange flyselskaber har WiFi i flyet under rejsen?

Rejseråd

Vidste du, at mange flyselskaber har WiFi i flyet under rejsen?

Vidste du, at mange flyselskaber har WiFi i flyet under rejsen?
september 02
13:10 2016

Selvfølgelig kan du det! I dag har de fleste flyselskaber WiFi i deres fly. At have WiFi under flyrejsen er altså helt sikkert en realitet – en perfekt realitet. Rejser du med din smartphone, din tablet eller din computer kan du altså bruge WiFi under hele rejsen. Før dette kunne vi bruge internettet stort set alle steder, men nu kan vi også bruge det i flyvemaskinerne uden problemer. I mange årerækker tilbød flyselskaberne ingen typer af internet – men det er ændret nu.

 

Flyv og vær koblet på WiFi under din rejse

 

På denne måde – med WiFi – kan du gøre alt det, du vil under din rejse helt uden problemer. Hvis du lyster kan du på længere rejser se film eller arbejde online. Du kan selvfølgelig også lade være med at bruge det og blot sove eller slappe af. For at du, kan gøre præcis hvad du vil, har mange flyselskaber besluttet at udstyre flere og flere af deres fly med muligheden for tilkobling til WiFi. På denne måde, vil du kunne koble dig på internettet, når du vil og helt uden problemer. I dag er der kun otte flyselskaber, der tilbyder WiFi i flyvemaskinerne, men efterhånden beslutter flere og flere flyselskaber sig for at få WiFi, da det gør rejsen mere komfortabel for mange flyrejsende. Derfor vil alle fly – uafhængigt af flyselskab – have WiFi på rejsen om ca. 10 år. Dette vil de have som en ekstra service foruden de mange typer af snacks, drikkevarer, mad og underholdning de ellers tilbyder. WiFi er nu en realitet.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment