Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Rejs verden rundt med easyJet

Flyselskaber

Rejs verden rundt med easyJet

Rejs verden rundt med easyJet
oktober 02
14:14 2016

Europas næststørste lavprisflyselskab, næst efter Ryanair, er easyJet. Selskabet betjener over 100 forskellige lufthavne og transporterede 2012 omkring 58 millioner passagerer. Flyselskabet blev stiftet og grundlagt i 1995 og er altså i dag et af de største og mest bruge flyselskaber i Europa. Ønsker du at flyve med easyJet på din næste rejse, har Bravofly gjort det nemmere for dig, at finde den ønskede destination, den perfekte afgang og det perfekte flyselskab for dig. Baseret på dine ønsker kan Bravoflys store database finde det perfekte og mest oplagte flyselskab for dig – søg og du skal finde!

 

Hvad må jeg medbringe, når jeg rejser med easyJet?

Rejser du med easyJet må du, uanset billettype, medbringe ét styks håndbagage, uden vægtbegrænsning. Dette betyder, at din håndbagage må veje alt, så længe at den størrelsesmæssigt overholder standardkravende på en kabinekuffert (56x45x25 cm). Rejser du på billettyperne easyJet Plus, FLEXI fare eller har tilkøbt ekstra benplads eller specifikke pladser forrest i flyet, gælder det dog, at du foruden kabinekufferten også må medbringe en mindre taske, der kan ligge under sædet foran dig.

 

For det indtjekkede bagage gælder det, at der er en standardvægt på 20 kg pr. kuffert eller taske. Du kan, hvis dette ikke er nok, tilkøbe ekstra vægt op til 32 kg pr. kuffert eller taske. Dermed er der rig mulighed for at medbringe alverdens ting og sager, som du ikke kan leve uden på din rejse! Du kan maks medbringe tre bagager til indcheckning pr. person og skal vælge, hvor mange du ønsker, når du booker din rejse. Der gælder de samme regler for børn, som for voksne.

 

Hvad tilbyder flyselskabet mig?

Er du rejsende og har særlige behov har du som udgangspunkt først adgang til at gå ombord på flyet. Dette skyldes, at easyJet vil sikre, at rejsende med særlige behov eller behov for medicinering undervejs med sikkerhed kan få plads til sin håndbagage. Herefter får familier med børn under fem år lov til at komme ombord. Dette gøres for at mindske utålmodigheden blandt de små og sikre, at de kommer ordentligt på plads i flyet inden afrejse. Herefter kan alle øvrige passagerer komme ombord. Ombord på de fleste fly, vil du kunne købe mad og drikke samt nogle skønhedsprodukter eller andre tax-free varer.

 

Nyd din rejse!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment