Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Lavpris med kvalitet hos Vueling

Flyselskaber

Lavpris med kvalitet hos Vueling

Lavpris med kvalitet hos Vueling
oktober 30
11:56 2016

Vueling Airlines er et spansk lavprisflyselskab med hovedsæde i Barcelona. Selskabet startede op i 2004 og flyver i dag med over 70 fly til og mellem 106 forskellige destinationer. 70 af destinationerne er indenrigsflyvninger i Spanien. Foruden indenrigs flyver selskabet også mellem de største og vigtigste storbyer rundt omkring i verden – både i Europa, Afrika og i Østen. Størstedelen af de mange flyvninger er direkte.

 

Hvad kan jeg få hos Vueling?

Til trods for at selskabet er et lavprisflyselskab, så er service i højsædet. Selvom billetterne er billige, så er det ikke komfort, kvalitet og service selskabet har sparet på. De ønsker ikke at gå på kompromis med disse ting – og Vueling vil altid sikre sine rejsende, at komme rart og sikkert fra A til B. Alle medarbejderne og flypersonalet som du møder undervejs er smilende, positive og imødekommende. Rejser du med Vueling vil du opleve en service, som du ikke får andre steder.

 

Hvad kan jeg medbringe på min rejse?

Rejsende med Vueling kan booke flere forskellige typer af billetter. Billettypen afgør hvad, og hvor meget, du kan medbringe, som en del af den pris du betaler. Du kan enten rejse på Basic Fare, Optima Fare eller Excellence Fare. Rejsende kan altid medbringe håndbagage, som tages med ombord på flyet. Rejser du på enten Basic Fare eller Optima Fare kan du medbringe 10 kg håndbagage inkluderet i billetprisen. Rejser du på Excellence Fare kan du medbringe 14 kg håndbagage inkluderet i prisen. Basic Fare er klart den billettype, som er billigst. Rejser du på denne billigste billettype skal bagage til indcheckning også tilkøbes ved siden af billetprisen. Rejser du på Optima Fare kan du selv vælge dit sæde i flyet samt medbringe et styks bagage á 23 kg til indcheckning. Her er billetpriserne også en anelse dyrere, men luksusniveauet er højere. Rejser du på Excellence Fare betaler du mest for din billet, dog kan du boarde før alle andre, får en plads forrest i flyet, og du får et styks bagage á 23 kg til indcheckning inkluderet i billetprisen.

 

Mulighederne er mange med Vueling Airlines, og kvaliteten er i top. Rejsende med Vueling kan før afgang lave onlinge check-in – eller på mobilen som rejsende med Excellence Fare.

Bravofly kan du i den store database søge og finde de bedste og billigste billetter fra Vueling til din ønskede destination. I databasen søges blandt de mange tusinder af lavprisflyselskaber, der efterhånden findes i verden. Databasen sikrer, at du nemt og hurtigt kan finde det perfekte flyselskab, med den perfekte afgang til den perfekte pris, herunder også hos Vueling. På Bravoflys side kan du også læse mere om selskabet og krav til bagage.

 

Du ønskes en rigtig god rejse med Vueling Airlines!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment