Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Hvad skal vi gøre med flydende væsker I lufthavnen, når vi skal rejse?

Rejseråd

Hvad skal vi gøre med flydende væsker I lufthavnen, når vi skal rejse?

Hvad skal vi gøre med flydende væsker I lufthavnen, når vi skal rejse?
oktober 14
11:07 2016

Det er rigtig vigtigt at vide noget om, hvilke regler der gælder for væsker, cremer og andet, når vi rejser, da det er nemt at komme i tvivl om, hvad vi kan medbringe, og hvad vi ikke kan medbringe. Denne artiklen tager dig igennem de basale råd og forklarer dig, hvad du skal være opmærksom på, når du pakker din bagage inden rejsen.

 

Det første som er helt væsentligt at have styr på er, at der gælder særlige regler for væsker i håndbagagen. Disse ting skal være samlet i en lille plasticpose. Ydermere skal de væsker du medbringer være pakket individuelt og må max være af 100 ml hver. Herudover skal plastposen være transparent og nem at åbne og lukke, så dine medbragte væsker nemt kan gennemgås af personalet i lufthavnen, hvis der er behov. Posen skal gerne være svarende til en liter, hvilket er mere eller mindre 20 x 20 cm. Hver rejsende kan kun medbringe en pose med flydende væsker i håndbagagen – dette gælder også for børn. Det allervigtigste vedrørende denne pose er, at den skal kunne lukkes fuldstændig.

 

Det er rigtig vigtigt at huske disse ting, hvis du rejser med fly!

 

Det er anbefalelsesværdigt at du tager alt det, som du finder vigtigst i håndbagagen. Dette kan for eksempel være medicin – særligt også hvis denne medicin er til dine børn. Ydermere er det vigtigt at du, hvis du medbringer medicin, også medbringer en recept eller anden form for erklæring, der beviser, at medicinen er en nødvendighed for dig. Hvis du føler behov, kan du medbringe andre typer af væsker såsom parfume og cremer, hvis du altså sikrer, at de ikke overstiger de 100 ml. Har du ikke nogle plastposer, kan du normalt enten købe dem i lufthavnen eller få en udleveret ved sikkerhedskontrollen – det er altid bedst at have en pose, som er godkendt officielt. Husk også at medbringe købsbevis, hvis du køber noget i lufthavnen, inden du rejser.

 

Følg disse simple råd, når du rejser med fly!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment