Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Flyv med Air France på din næste rejse

Flyselskaber

Flyv med Air France på din næste rejse

Flyv med Air France på din næste rejse
oktober 23
12:56 2016

Air France er et forholdsvis kendt flyselskab og også forholdsvist stort. Selskabet var oprindeligt Frankrigs nationale flyselskab og blev grundlagt i 1933, men er i dag fusioneret med KLM og hedder AIRFRANCE-KLM. Dette kombinerede flyselskab er i dag Europas største. Selskabet flyver med over 500 fly til op mod 1000 forskellige destinationer og rejsemål i hele verden – også fra Danmark til dine drømmedestinationer.

 

Hvad er Air France?

Air France har sit hovedsæde i Paris, nærmere bestemt i Frankrigs største lufthavn; Aéroport Paris-Charles de Gaulle. Dette er en stor, velkendt lufthavn og for mange rejser med Air France, vil rejsende opleve, at der er mellemlandinger i netop denne lufthavn. Som rejsende med selskabet vil du opleve en behagelig stemning, god service, billige billetter og et ufatteligt udvalg af flyvninger – Beijing, Málaga eller Miami eller Haiti. Når du rejser med flyselskabet, har du nogle forskellige muligheder. Hvad der gælder for dig som rejsende afhænger i høj grad af, hvilken billettype du køber. Du kan enten købe Economy-billetter, Premium-Economy, Business og La Premiere.

 

Hvad kan jeg have med, når jeg rejser med Air France?

Det er meget normalt for Air France, at du uanset billettype må medbringe håndbagage ombord på flyet og at alt andet bagage skal tilkøbes, når du bestiller dine billetter. Dog kan dette ændres i henhold til, hvor meget du har betalt for din billet – altså uanset type. Rejsende på Economy-klassen kan medbringe et styks håndbagage, såsom en kabinekuffert samt et mindre stykke bagage, såsom en håndtaske, et kamera, computertaske eller andet. Disse må maksimalt veje 12 kilo. Rejser du med MiNi eller Basic Price er dette det eneste, som er inkluderet i prisen på Economy-klassen. Er prisen dog en anden må du som rejsende foruden håndbagagen også medbringe et styks bagage á 23 kilo til indcheckning. Rejser du på business-klassen kan du medbringe hele to styks håndbagage samt en mindre taske á maksimalt 18 kilo samt to styks bagage til indchecking, som hver må veje 32 kg.

 

Det er kan virke forvirrende, og derfor har Air France også hjulpet sine passagerer med, at finde ud af, præcis hvad der gælder for netop dig med din købte billettype. På deres hjemmeside kan du finde en Baggage Calculator, som hjælper dig med at gennemskue dine muligheder.

 

Service og standard

Graden af komformt ombord på flyene afhænger også af din billettype, dog er du uanset pris på billetten og billettype sikret, at personalet tager godt imod dig og giver dig en fantastisk start og afslutning på din rejse. Film, spil, musik og appetitvækkende menuer er bare nogle af de ting, som Air France kan tilbyde dig på rejsen.

 

Bravofly kan du nemt og hurtigt søge blandt de bedste og billigste flybilletter for dig. I den store database søges der blandt de bedste lavprisflyselskaber, herunder også Air France. Du kan ydermere læse mere om selskabet og få yderligere information om bagagekrav.

 

Nyd din rejse med Air France!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment