Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Forår i Nice

Destinationer

Forår i Nice

Forår i Nice
oktober 31
11:35 2016

Med Bravofly kan du flyve direkte til Nice, som er den uofficielle hovedstad i det franske kystområde Côte d’Azur i Sydfrankrig. Du ved det er forår, når overtøjet smides og de små franske cafeer får ekstra travlt med at servere kaffe, croissanter og kolde drikke ved de charmerende borde og stole i byens centrum.

Noget af det bedste ved Sydfrankrig er de smukke strandpromenader. Du kan indtage et køligt glas rosé vin i charmerende omgivelser. Men byen rummer også meget mere end det. Her har du også rig mulighed for at blive beriget med kunst i form af Chagall og Matisse.

 Marc Chagall nationalmuseet

Denne kunstattraktion er en enkel og smuk museumsoplevelse, hvor der er en fantastisk samling af kunsteren Chagalls værker. Det er et moderne museum af udseende både indvendigt og udvendigt og du kan nemt tage bussen fra centrum i Nice. Afstanden er heller ikke længere andet end du kan gå strækningen fra centrum på ca. tre kvarter, som er en tur igennem indbydende kvarterer. Museet byder også på en biografoplevelse på ca. 45 min., hvor du imens kan hvile benene smule.

 Den gamle bydel

I den gamle bydel finder du et marked, hvor du kan gå rundt og indsnuse atmosfære i de charmerende gader og stræder. Derudover har markedet meget at byde på i form af blomster og frugter i store mængder. Særligt kan du støde på små ophængte lavendelposer og flotte citrustræer.

 Spændende togtur

Du kan komme på en såkaldt kogletog, som er betegnelsen for et lille fint tog, som tager fra Gare de Chemins de Fer de Provence i Nice og leder dig på en fremragende tur videre op i bjerglandskabet. Herfra kan du besøge den lille bjergby Annot, blot efter to timers kørsel, og det vil være muligt at indtage frokosten fra den lokale café omgivet af lokalbefolkningen.

 Promenade des Anglais

Denne promenade bliver du ikke træt af at besøge og er du heldig kan du ud på eftermiddagen opleve et farverigt blomsteroptog.

Lad dit møde med foråret være en tur til Nice og bestil en billig rejse via Bravofly.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment