Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Lufthansa – høj kvalitet for pengene

Flyselskaber

Lufthansa – høj kvalitet for pengene

Lufthansa – høj kvalitet for pengene
oktober 09
14:12 2016

Du kender det måske nok – Lufthansa. Et tysk, nationalt flyselskab, som i sin tid opstod på baggrund af en fusion mellem to eksisterende flyselskaber. I dag er flyselskabet verdenskendt og kan flyve dig rundt i hele verden, til et hav af forskellige destinationer. Selskabet flyver til omkring 193 forskellige destinationer i 81 lande og har 18 indenrigsflyvninger i Tyskland. Ønsker du at opleve alle verdenshjørner er Lufthansa altså et oplagt valg.

Hvordan kan jeg rejse med Lufthansa?

Når du rejser med selskabet kan du købe billet på fire forskellige klasser; Economy Class, Premium Economy Class, Business Class og First Class. Afhængig af hvilken billettype og dermed hvilken klasse du har er der forskellige services og krav til bagage. Vær derfor altid opmærksom på, hvilke regler der gælder for netop dig! Fælles for alle klasserne gælder, at du må medbringe håndbagage og bagage til indcheckning inkluderet i billetprisen. Dog afhænger mængden og størrelsen af, hvilken billettype du har købt. Rejser du på Economy Class eller Premium Economy Class kan du medbringe et styks håndbagage af otte kilo. Rejser du på Business Class eller First Class kan du medbringe to styks håndbagage á otte kilo hver.

 

På alle interkontinentale flyruter, altså når du rejser mellem kontinenter, kan du medbringe bagage til indcheckning inkluderet i flybillettens pris. Dette betyder, at du, hvis du rejser på Economy Class, kan medbringe et styks bagage af 23 kg, på Premium Economy Class kan medbringe to styks bagage á 23 kg hver, på Business Class to styks bagage á 32 kg hver samt op til 3 styks bagage á 32 kg hver, når du rejser på First Class.

Når du skal tjekke ind inden din flyrejse, kan du gøre det online op til 23 timer før afrejse. Ydermere kan du få dit boardingpass på din smartphone, så hele processen i lufthavnen går hurtigt og smertefrit.

Ønsker du at rejse med Lufthansa på din næste rejse, kan du på Bravofly søge og finde de bedste og billigste billetter, baseret på dine ønsker om afrejsedato samt ønsket klasse på flyvningen. Bravofly søger i en database blandt tusindvis af forskellige lavprisflyselskaber, heriblandt Lufthansa, og finder det perfekte fly, det perfekte selskab og den perfekte afgang for dig!

God rejse!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment