Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Hvad bør jeg medbringe i min håndbagage, når jeg rejser?

Rejseråd

Hvad bør jeg medbringe i min håndbagage, når jeg rejser?

Hvad bør jeg medbringe i min håndbagage, når jeg rejser?
oktober 07
13:21 2016

For mange rejsende er håndbagagen at foretrække, da den er mere komfortabel at rejse med, end de store kufferter. Har du det også på denne måde, så er det væsentligt at have styr på, hvad du helt sikkert skal huske at få pakket ned i din håndbagage.

 

Nedenfor følger nogle grundlæggende ting, som du helt sikkert bør huske at medbringe i håndbagagen. For eksempel bør du medbringe en hårbørste – det lyder måske skørt, men det er altså for mange en nødvendighed. Også medicin er rigtig vigtigt. Hvis du lider af nogle sygdomme eller har nogle skavanker, bør du altid huske din medicin. Ydermere bør du også altid huske din parfume. Dog skal du være opmærksom på, at denne skal være i rejsestørrelse, da den jo skal ligge i håndbagagen og ikke i din kuffert. Det er meget vigtigt, at du husker, at dine flydende skønhedprodukter og andre væsker skal være i rejsestørrelse.

 

Husk disse vigtige ting, når du rejser med fly!

 

Det er ikke kutyme at medbringe det, men ønsker du at spise ombord på flyet, bør du medbringe hånddesinfektion. Medbringer du denne kan du mindske chancerne for sygdom, hvis du spiser på en restaurant eller bar i lufthavnen, eller indtager noget ombord på flyet. På lang sigt er denne det hele værd! Ydermere bør du også medbringe din tandbørste. Sidst men ikke mindst er solcreme også en god idé at medbringe i håndbagagen. Dermed kan du sikre, at din hud er beskyttet på hele rejsen og lige fra du forlader flyet.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment