Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Stockholm – en perle på den anden side af sundet

Destinationer

Stockholm – en perle på den anden side af sundet

Stockholm – en perle på den anden side af sundet
oktober 26
16:34 2016

Sveriges hovedstad, eller måske endda Skandinaviens hovedstad, Stockholm, er en fantastisk by. Byen er både Sveriges og Nordens største by. Det er en by med plads til alle og med et hav af forskellige muligheder for både den eventyrlystne, shoppelystne, den sultne eller legelystne. Placeret i det nordøstlige Sverige, helt ud til vandet, ligger Stockholm, som med sine fantastiske byggerier, utrolige historie og massevis af imponerende broer en perle i det hinsidas.

 

Hvad er Stockholm?

Geografisk breder byen sig over en masse øer, som er forbundet af massevis af broer. Der er smukt og idyllisk og emmer af Skandinavien. Byen har massere at byde på; kulturoplevelser, fordybning i byens 900 år gamle historie, brostensbelagte gader, imponerende bygningsværker, nationalparker, nordisk gastronomi og lidt til den søde tand på de mange konditorier. Hele familien, pensionisterne eller det unge par vil nyde en tur til Stockholm – en dagstur, weekendtur eller en uges aktiv ferie. Stockholm er kæmpe stor og du kan tilbringe mange timer med vandring i midtbyens hyggelige gader – derfor er både konditoriernes lækre kager eller de nordiske madhuses gastronomi ofte tiltrængt!

 

Så hvad kan jeg opleve?

Blandt de mest anbefalelsesværdige oplevelser, monumenter og seværdigheder i Stockholm findes SkyView. SkyView tager dig 130 meter op i Stockholms kugleformede vartegn. Her kan du nyde udsigten over byen og skærgården. Det er en fantastisk oplevelse og turen til tops tager kun omkring 10 minutter. Også ABBA-museet er nostalgisk og helt vildt sjovt at opleve. Her kan du komme helt tæt på de nordiske verdensstjerner og få indblik i deres storhedstid og musiske univers. For de historieinteresserede er Skansen en uundgåelig seværdighed. Et friluftsmuseum – historiepark, dyrepark, forlystelses- og folkepark. Skansen kan det hele! Har du interesse i mode, vil du formentlig både finde de mange shoppemuligheder i byen interessante, men sikkert også et af Stockholms mest kendte museer, nemlig Nordiska Museet. En kæmpe modeudstilling, der skildrer modens udvikling i Sverige gennem årerækker samt historierne bag beklædningsdelene.

 

Gastronomer vil også nyde godt af Stockholm. Byen har lidt af det hele – men er i særdeleshed velkendt for sit store og brede udvalg af restauranter med nyere nordiske menukort. Også Michellin-restauranter og caféer fylder meget i bybilledet. Der er mad til en hver smag – og udvalget er stort i Stockholms gader.

 

Har du interesse i at besøge vores svenske venner på den anden side af Øresund, kan du på Bravofly nemt og hurtigt undersøge dine muligheder for en billig flyrejse tur-retur. I den store database kan du søge og finde de bedste og billigste flybilletter til dig – på ønsket tidspunkt og fra ønsket lufthavn. Selv et kort visit er det hele værd!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment