Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Rejs down under og besøg Sydney

Destinationer

Rejs down under og besøg Sydney

Rejs down under og besøg Sydney
oktober 12
08:49 2016

Australien virker for mange som et uoverskueligt rejseprojekt, da landet ligger så lang væk fra Danmark. I dag er det dog blevet mere og mere populært at rejse down under og besøge det store land med alle de vilde dyr og fantastiske nationalparker. Landet har seks delstater herunder New South Wales. I denne delstat, på Australiens østkyst, finder du Sydney, som er landets største by samt hovedstad.

 

Hvad kan Sydney tilbyde?

Sydney er en fantastisk by i helt andre dimensioner, end vi kender herhjemme – alt er bare større. Byen har det hele og mere til, hvad enten du er til vilde naturoplevelser, dasen på stranden, shopping i midtbyen, beundring af enorme bygningsværker eller kulturelle kunst- og musikoplevelser. Byen har et hav af gallerier og afholder nogle fantastiske forestillinger og musicals i teatre. Vil du nyde det gode vejr og nedkøle dig i enten hav, pool eller søer, eller måske endda surfe, findes der en række af forskellige muligheder. Der findes både store, velkendte strande, strande oplagt til surfing, hemmelige strande og nogle hvor du kan udforske havbunden, mens du snorkler. Mulighederne er mange og du kan læse meget mere om disse muligheder på Sydneys hjemmeside for turister.

 

En oplagt måde at opleve byen på er på to hjul. Fra The Rocks starter flere cykelture med kendte guides, som kan vise dig alle highlights i byen. Her vil du blandt andet passere Sydney Olympic Park og Sydneys operahus, som jo er tegnet af danske Jørn Utzon. Cykelturen vil give dig en god forståelse for byens opbygning, og lader dig komme helt tæt på alle de vigtigste steder i byen, så du selv kan udforske efterfølgende.

 

Mht. shopping og gastronomi er der også et væld af muligheder for hele familien. Der findes både forskellige markedspladser, centrale gågader og større centre, hvor du både kan handle ind og spise lækker mad – både gourmet, fastfood, café-mad og drikke luksuriøse cocktails på byens barer. Væsentlig er det også at nævne, at der i operahuset findes en restaurant, hvor du kan smage magisk mad midt i det arkitektoniske vidunder.

 

Hvordan rejser jeg til Sydney?

Har du interesse i at begive dig ud på dit livs rejse og pakke til en lang flyrejse, kan du på Bravofly søge og finde de bedste og billigste flybilletter, så du trygt kan rejse til Australien. Ydermere kan du få hjælp til booking af bil til og fra lufthavne samt hoteller i Sydney. Rigtig god rejse!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment