Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Hvad skal jeg medbringe på en rejse til London?

Rejseråd

Hvad skal jeg medbringe på en rejse til London?

oktober 21
14:10 2016

Grundet hele sagen om Brexit taler mange mennesker i dag om at rejse til London. Netop på grund af Brexit søger denne artikel at forklare, hvilke ting der er nødvendige at medbringe, hvis du rejser til London.

 

For det første – for rejsende med spansk nationalitet er et turistvisum ikke en nødvendighed. Et pas eller identifikationsdokument er nok for at besøge London.

 

Rejsende fra de andre medlemslande i EU og lande i EØS er i same båd som spanierne. For disse rejsende medfører altså ingen ændringer. Blandt disse lande er Tyskland, Østrig, Belgien, Polen, Ungarn, Tjekkiet og en masse andre, herunder også Danmark. De lande som hører under EØS-aftalen er Island, Liechtenstein og Norge. Dog findes der også en række lande, som ikke behøver et turistvisum for at rejse til London, til trods for at de ikke er en del af hverken EU eller EØS. Blandt disse findes Hong Kong, Macao og Taiwan. Rejsende fra Taiwan skal dog medbringe et pas med en elektronisk chip.

 

Normalt har alle andre rejsende fra verdens øvrige lande brug for et turistvisum for at rejse til London eller andre byer i Storbritannien. Det bedste du kan gøre, uanset hvad, er at snakke med den britiske ambassade eller se efter information om landet, inden du begynder din rejse til dette fantastiske land. Det er rigtig vigtigt at forberede disse ting grundigt, inden du rejser af sted, så du undgår uforudsete udfordringer.

 

Husk disse ting – da de store ændringer i Storbritannien har forårsaget generelle ændringer for rejsende inden for de seneste måneder, herunder Brexit. Ønsker du at rejse til Storbritannien bør du følge disse råd. Landet er fantastisk, og der er helt sikkert en masse at udforske og opleve.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment