Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Har du besøgt vulkanøen Tenerife?

Destinationer

Har du besøgt vulkanøen Tenerife?

Har du besøgt vulkanøen Tenerife?
oktober 19
12:41 2016

Det er bestemt et populært rejsemål for mange danskere, både unge, familier og ældre. I Atlanterhavet findes øgruppen De Kanariske Øer, som er af vulkansk oprindelse. Øerne er en region i det sydligste Spanien, men befinder sig kun 300 kilometer fra Afrikas kyst. Den største af øerne hedder Tenerife, og at besøge denne ø kan kun anbefales.

 

Hvad kan jeg opleve på Tenerife?

Tenerife har sommer året rundt. Besøger du øen, vil du opleve at der er mellem 20 og 25 grader i dagstemperatur – hele året rundt. Til trods for de høje dagstemperaturer, afhænger typen af natur meget af, hvor på øen du befinder dig. På øen venter der altså et hav af forskellige oplevelser. Øen ligger i Atlanterhavet og på den nordlige del af øen, vil du opleve at der er langt mere frodigt end på den sydlige. Øens sydlige del er som regel altid tør og solrig – og her kan man virkelig fornemme det vulkanske klima. Hovedindtægtskilden på Tenerife er turismen, og dette vil helt sikkert kunne mærkes. På den sydlige del af øen finder du nogle fantastiske og smukke strande – både til solbadning, svømning, sandslotskreationer og andre sommerlige aktiviteter. På strandene og helt generelt på den sydlige del af øen findes massevis af attraktioner og forlystelser for både store og små, så både Atlanterhavet og byerne kan nydes til fulde. Rundt omkring på øen vil du kunne gå på opdagelser i de små, lokale byer samt mingle med de lokale. Bevæger du dig længere nordpå, vil du opleve naturen ændre sig til noget mere frodigt – bjergrige kyster, grønne områder, smukke blomster og tropiske frugter.

 

På østkysten findes Santa Cruz, som er hovedstaden i regionen. Her vil hele familien kunne opleve en masse – kirker, museer, strande og butikker. Det er bestemt anbefalelsesværdigt at rejse rundt på øen og opleve så meget som muligt.

 

På øen findes Spaniens højeste bjerg, nemlig vulkanen Teide. Hele området omkring denne er en nationalpark, kaldet Parque Nacional del Teide, hvor hele familien vil kunne bruge en masse tid til udforskning, til at gøre store opdagelser og bare at få en fantastisk oplevelse. I naturparken vil du kunne nyde udsigten, komme tæt på de ni andre vulkaner samt opleve formeringerne af det størknede lava og se det vulkanske glas. Hele oplevelsen er fantastisk – og det er bestemt ikke noget du vil gå glip af.

 

 

Hvordan kommer jeg til Tenerife?

Er du interesseret i at nyde sommervarmen, dase på stranden, udforske en vulkan eller komme tæt på den spanske kultur er Tenerife et oplagt valg for dig og resten af familien. På Bravofly kan du nemt og hurtigt søge og finde de billigste fly og den bedste afgang for lige netop dig. Databasen søger blandt alle lavprisflyselskaberne og finder den perfekte afgang og det perfekte selskab baseret på dine ønsker.

 

Rigtig god rejse!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment