Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Sommerferie i Østrig

Destinationer

Sommerferie i Østrig

Sommerferie i Østrig
oktober 03
14:13 2016

Østrig er den perfekte destination for afholdelse af sommerferien, hvis du enten er friluftsmenneske  eller blot særlig glad for en aktiv ferie i naturskønne omgivelser. Her vil du have de rette betingelser for at kunne udfordre dine egne grænser på en oplevelsesrig ferie.

De dragende bjerge såvel som dybe dale giver en eksotisk variation i landskabet, som Danmark ikke kan matche. Tilmed indbyder både de idylliske enge og små veje til fredsommelighed og eftertænksomhed, og du vil som friluftmenneske føle uendelige muligheder for aktiv udfoldelse.

Med Bravofly kan du finde billige flybilletter til Østrig for så her at sammensætte en campingferie, som giver dig den fornødne fred og ro til at nyde naturen. Østrig er udstyret med mange campingpladser, som opfylder diverse krav til moderne og bekvemme faciliteter. Alternativt kan du tage på kurophold på et af de luksuriøse og afstressede kurbade omringet af de betagende bjerge. her vil du kunne dyrke yoga hos instruktører, der er inspireret af de gamle munke eller blot blive masseret fra morgen til aften.

Smagen af Østrig

Østrigs placering midt i Europa og landets historie har sat sine spor i dets madkultur. Østrig har derfor et sammensat køkken, som med sine mange kulinariske specialiteter byder på et utal af muligheder for at stimulere smagsløgene. Faktisk har hver region i landet sin egen madkultur, der er en fusion af egne traditioner og kontakt med andre kulturer. Heriblandt kan nævnes den traditionelle Wiener schnitzel med kartoffelsalat. Wiener schnitzlen kommer oprindeligt fra Milano i Italien. Østrig byder også på smagstærke bjergoste og til den søde tand har bjerglandet også et stort udvalg af kvalitetschokolade, hvor særligt de fyldte Mozartkugler er værd at smage på. Et restaurantbesøg i Østrig er således ikke kun en smagsoplevelse, men også en rejse i landets kulturudvikling, og man kan forvente måltidet er tilberedt med gode og lokale råvarer. Oftest er råvarerne også økologiske, men lige som tilberedelsen kan variere fra region til region, så kan smagen også variere afhængigt af årstiden.

Tag derfor på sommerferie i Østrig og få fornyet energi i både krop og sjæl.

 

 

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment