Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Uncategorized > Tag på faglig festival i Italien

Uncategorized

Tag på faglig festival i Italien

Tag på faglig festival i Italien
oktober 24
14:12 2016

Bravofly hjælper dig til at finde billige flybilletter til Italien, og du kan med fordel planlægge en tur til Perugia, som er hovedstaden i regionen Umbria. Udover at være en lille by med masser af historie og dermed også er omgivet af historiske bygning, så er Perugia også vært for op til flere festivaler af forskellige slags. Dette kan være en anderledes måde at rejse og opleve et nyt område på.

Jazz festival

Hver sommer er Perugia vært for Italiens vigtigste jazz festival “Umbria Jazz”, og mange af de helt store verdenskendte jazzmusikere har gæstet denne festival gennem tiden for eksempel pianisten Chick Corea og guitaristen Pat Metheny samt guitaristen John Scofield. Her kan du blandt andet nyde afslappende toner fra Piazza IV Novembre, som er den tidligere Piazza Grande i byens centrum.

International journalist festival

Denne årlige tilbagevendende begivenhed er en gratis journalist festival, der ligger i foråret, og du kan tilmed tage forskud på sommerens varme stråler ved at besøge Italien før foråret rigtigt har fået fat i det danske klima. Festivalen er finansieret af bl.a. store internationale selskaber, og derfor har du denne enestående mulighed for at få 5 dages gratis festival. Festivalens program spænder bredt, og det kræver ingen forkundskaber som journalist, men blot en interesse i de udbudte kurser. Festivalen blev startet i 2006 og som så mange andre festivaler er denne også baseret på mange frivillige kræfter, så hvis du ønsker at få projekt erfaring og gå til hånde bag kulissen, så er dette også en mulighed. Programmet for festivalen ligger online og har et meget overskueligt layout med mulighed for at lave en specifik søgning. Dette kan være en nødvendighed, da festivalens programsatte kurser er mange.

Til og fra Perugia
Det er oplagt at tage et fly til Rom og derfra opleve en smuk togrejse til Perugia. Perugia ligger nemlig 160km nord for Rom, men byen er slet ikke så turistet, så du har også en mulighed for at besøge en flække af Italien, som i den grad bærer præg af lokalt italiensk kultur.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment