Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Oslo – storbyferie i Norden

Destinationer

Oslo – storbyferie i Norden

Oslo – storbyferie i Norden
oktober 05
14:00 2016

Norge ligger så tæt på og alligevel er der mange af os, der aldrig har oplevet landet. Norge er et helt fantastisk land, som er beriget med skønne naturoplevelser, kæmpe bjerge og snørklede veje. Landet i sig selv er imponerende – og det samme er hovedstaden, Oslo. Byen er både Norges hovedstad samt landets største by. Det er helt oplagt, at beskrive byen som en metropol og den er en forrygende kombination af naturoplevelser og storbyliv. Dette betyder at der er lagt op til forskellige aktiviteter og et væld af oplevelser for hele familien. Ønsker du at rejse til Oslo, kan du på Bravofly finde de perfekte flybilletter.

 

Hvad kan jeg opleve i Oslo?

Oslo er en særdeles grøn by og mulighederne for udendørs aktiviteter og naturskønne oplevelser er mange. Uanset hvornår du beslutter dig for at besøge byen, er der rig mulighed for aktivitet. Der findes blandt andet en Oslo Winter Park samt en Oslo Summer Park. Herudover findes også Vigeland Sculpture Park, forlystelsesparken TusenFryd, Frogner Park samt Frognerbadet. Alle disse steder lægger op til sjov, leg og udendørs aktivitet og rummer helt sikkert nogle ting, som får selv de små til at hoppe af glæde. Ønsker du i højere grad at slappe af, gå på café, spise lidt lækkrer mad og shoppe i storbyens hyggelige gågader, er der selvfølgelig også rig mulighed for dette. Oslo har mange forskellige bydele, hvor du vil kunne opleve mangfoldigheden og komme helt tæt på de lokale. I midtbyen finder du massevis af inspirerende og tillokkende butikker, uanset om du er til de nyeste trends indenfor sko og tasker, til moderne norsk design eller lokalt håndværk. Kvarteret Majorstuen i bydelen Frogner i det vestlige Oslo er i særdeleshed interessant for dig, som ønsker at shoppe. Er du mere kulturel og historisk interesseret har Oslo selvfølgelig også en masse oplagte steder for dig. Blandt andet kan du finde et vikingeskibsmuseum, et formidabelt operahus og en masse fantastiske, arkitektoniske bygningsværk.

Gastronomi

Oslo tilbyder dig ydermere et væld af gastronomiske oplevelser – fisk, skaldyr, michelin-restauranter, lokale pubs og barer samt moderne, nordiske caféer. Der er massevis af muligheder for at spise godt i Oslo.

 

Rigtig god rejse og god fornøjelse!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment