Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Rejs billigt med Wizz Air

Flyselskaber

Rejs billigt med Wizz Air

Rejs billigt med Wizz Air
oktober 16
15:44 2016

Det er umiddelbart ikke et af de mest kendte flyselskaber blandt danskere, men rigeligt brug og flyver fra Københavns Lufthavn til massevis af forskellige destinationer i udlandet. Wizz Air er et ungarsk-polsk lavprisflyselskab med hovedsæde i Ungarn. Selskabet er ikke stort – og derfor heller ikke det mest kendte. Wizz Air har omkring 37 fly og flyver til op mod 66 forskellige destinationer i verden. Rejser du med Wizz Air er du sikret et behagelig – og billig – flyvetur til din drømmedestination. På Bravofly kan du søge i den store database og finde det perfekte fly, det perfekte selskab og den perfekte afgang for dig, så du kan komme afsted på din næste rejse. På Bravofly kan du også læse mere om selskabet generelt og dets politikker.

 

Hvad kan jeg medbringe?

Når du rejser med Wizz Air betaler du kun for selve flyvningen, når du køber og betaler din billet. Dette betyder at alle servicer, herunder bagage, måltider på rejsen og så fremdeles skal tilkøbes. Vær særligt opmærksom på dette! Alle passagerer må medbringe en lille kabinekuffert eller mindre håndbagage med gratis, dog skal alle former for indchecket bagage tilkøbes ved siden af uanset størrelse. For den gratis håndbagage gælder det, at den ikke må overstige målene 42 x 32 x 25 cm. For den indcheckede bagage gælder det, at det ikke må veje mere end 32 kg pr styk. Husk ydermere at være opmærksom på regler for væsker i håndbagagen, hvis du kun rejser med den.

God service med Wizz Air

Selvom selskabet er et lavprisselskab og som udgangspunkt ikke tilbyder de rejsende den mest luksuriøse rejse, vil du opleve, at Wizz Air yder en god service, og at der er rig mulighed for at tilkøbe en smule mere luksus, hvis du ønsker det. Foruden at tilkøbe retten til at medbringe ekstra bagage til indcheckning, kan du også købe mad, drikke, gaver og produkter egnet til flyrejsen ombord. Blandt mad finder du forskellige sandwiches, varme og kolde drikkevarer, forskellige snacks m.m.. Udvalget kan dog variere afhængigt af rejsetid, destination og fra land til land.

 

Også flypersonalet gør sit til, at du får en uforglemmelig rejse og at ferien starter med et smil.

 

Rigtig god rejse med Wizz Air!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment