Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Rejs til et væld af destinationer med Germanwings

Flyselskaber

Rejs til et væld af destinationer med Germanwings

Rejs til et væld af destinationer med Germanwings
november 06
16:56 2016

Germanwings er et populært lavpris-flyselskab med hovedsæde i Köln i Tyskland. Selskabet blev etableret tilbage i 1997 og flyver i dag sine rejsende passagerer til over 60 forskellige destinationer i hele verden. Flyselskabet kan blandt andet tilbyde til flyvninger fra København og Billund til en masse eksotiske destinationer. Blandt de mange destinationer findes Cypern, Mexico, USA, Island, Bosnien og Sverige. Der er altså både korte og længere rejser i vente!

 

Oprindeligt hed selskabet Eurowings, men det skiftede navn til Germanwings i 2002. Selskabet ejes i dag af Eurowings og konkurrerer i særdeleshed mod Ryanair, easyJet og Air Berlin, som du også kan finde information om på Bravofly.

 

Hvad kan jeg medbringe, når jeg rejser med Germanwings?

Alle rejsende kan medbringe et styks håndbagage á 8 kilo. Dette gør sig gældende uanset hvilken billettype du har købt og hvilken ordning du flyver på. Når du rejser med Germanwings kan du nemlig frit vælge mellem tre forskellige billettyper; Basic Fare, Smart Fare og Best Fare. Navnene siger lidt sig selv – at de går fra den billigste billettype til den dyreste. Rejser du på Basic Fare skal alt tilkøbes ved siden af billetten. Dette betyder, at du i første omgang kun betaler for din flybillet og aktivt selv skal tilkøbe bagage til check-ind, mad ombord og lignende. Rejser du derimod på Smart Fare, som stadig er en billig billettype, kan du i billetprisen medbringe et styks bagage til check-ind á 23 kilo. Rejser du på Best Fare kan du medbringe op til to styks bagage á hver 23 kilo til check-ind, ydermere får du mere forplejning, mulighed for at udnytte lounges i lufthavnene samt bestemme sæde i flyet. Der er altså stor forskel på billettyperne, men helt sikkert noget til en hver smag.

 

Flypersonalet og stewardesserne er alle meget imødekommende og venlige. Rejser du med Germanwings er du altid sikret en behagelig rejse og en god start på din rejse. Personalet er hjælpsomme, smilende og du kan tydeligt mærke, at de vil sikre passagererne en god oplevelse. Ombord på flyet vil du også opleve, at servicen er i top. Der er mulighed for tilkøb af forplejning, der er forskellige muligheder for aktiviteter (film og spil) for hele familien og mulighed for at købe snacks, magasiner og andre ting.

 

Ønsker du at flyve med Germanwings på din næste rejse, kan selskabet klart anbefales. På Bravofly kan du søge og finde de bedste og billigste flybilletter fra din foretrukne lufthavn til din drømmedestination – og retur. Databasen søger blandt tilbud og billetpriser fra de bedste, billigste og mest kendte lavpris-flyselskaber, heriblandt Germanwings. Ydermere kan du på siden få mere information om flyselskabet og krav til din bagage.

 

Nyd din rejse – og god fornøjelse!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment