Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Oplev den norske vestkyst i Haugesund

Destinationer

Oplev den norske vestkyst i Haugesund

Oplev den norske vestkyst i Haugesund
november 09
12:43 2016

Haugesund er en lille bykommune på Norges veskyst. Byen er et oplagt rejsemål, hvis du vil opleve Norges natur helt tæt på samt udforske den nordiske og skandinaviske idyl. Haugesund har mange forskellige ting at byde på og er en meget aktiv by. Der er mange flotte kultur- og oplevelsestilbud til besøgende og kommunens 35000 borgere. Byen er med alt sin idyl, charmerende kulturoplevelser, gode restauranter og overvældende indkøbsmuligheder en fantastisk by til både en mindre ferie og et weekendophold.

 

Byens centrum er adskilt af Smedasundet og fastland og øer forbindes derfor af forskellige, fine broer. Byen har ydermere en fantastisk havn, som i sin tid var årsag til, at byen blev grundlagt.

 

Hvad kan jeg lave i Haugesund?

Haugesund har en masse ting at byde på. I byen kan du blandt andet shoppe løs i Norges længste gågade. Her finder du et varieret udvalg af butikker – både lokale, delikatesser, større kæder, parfumerier, caféer og mindre forretninger. Har du større interesse i skandinavisk historie og norsk kultur er vikingearven en skøn oplevelse. Her kan du blandt andet lære om, hvordan vikingerne gav Norge sit navn samt hvordan vikingekongerne regerede Norge. Er det naturen der trækker, er Haugesund det helt rigtige sted for dig. Kommunen er omringet af uimodståelige naturoplevelser, herunder vandfaldet Langfossen, som af CNN er kåret som et af verdens flotteste, Preikestolen, som er en mindre vandretur til toppen af et fjeld, med en kæmpe, flad platform. Her kan du nyde udsigten over Lysefjorden og spise din madpakke i den friske luft. Det er en ubeskrivelig oplevelse at sidder dér på toppen – og er helt klart anbefalesværdigt både for unge og gamle.

 

Har du interesse i at spise lidt lækkert i bymidten eller tæt på broerne over Smedasundet kan du finde både Brasserier, vinhuse, caféer og skønne restauranter med delikate, appetitvækkende menukort. Noget du i hvert fald bør prøve, når du rejser til Norge, uanset hvilken by du vælger at besøge, er det møre og saftige lammekød, elg, rensdyr eller hjort. Velbekomme!

Hvordan rejser jeg til Haugesund?

Har du interesse i at komme tæt på Norges natur, shoppe på Norges længste gågade eller blot slappe af på et af de skønne hoteller, er Haugesund det perfekte rejsemål for dig. Fantastiske naturoplevelser venter på den anden side af sundet. Rejsen hertil tager kun omkring en time i fly fra København. På Bravolfy kan du undersøge dine muligheder samt søge og finde de bedste og billigste flybilletter for dig. I den store database søges blandt alle de mange lavpris-flyselskaber. Baseret på dine ønsker findes det bedste og billigste for dig.

 

Rigtig god rejse – og god fornøjelse med oplevelserne i Haugesund.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment