Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Fra København til Berlin med Vueling

Destinationer

Fra København til Berlin med Vueling

Fra København til Berlin med Vueling
november 13
13:54 2016

Tysklands pulserende hovedstad, Berlin, er et must at opleve! Vores skønne naboland har tonsvis af spændende steder og byer, som bare venter på, at du går på opdagelse i dem. Berlin er bestemt et af de steder. Beliggende i det østlige Tyskland, med over tre millioner indbyggere findes Berlin. En fantastisk by med arkitektur, gastronomi, tonsvis af interessant historie og som i Europa har en helt særlig politisk og kulturel rolle. Bedst af alt – så er det nemt at rejse dertil fra både København, Aarhus, Aalborg og Billund.

Hvad kan jeg opleve i Berlin?

Som nævnt ovenfor har Berlin en masse forskellige ting at byde på. Særligt er Berlin kendt for sine mange kulturpunkter og smukke kulturelle og historiske attraktioner. Nogle af de attraktioner de fleste kender er Brandenburger Tor, Berlinmuren, Tiergarten og Berliner Fernsehturm. Både Brandenburger Tor og Berlinmuren er symbolske seværdigheder, og vigtige, ikoniske bygninger i verdenshistorien. Berlinmuren var den mur der efter 2. Verdenskrig opdelte Øst- og Vesttyskland. I dag spiller resterne af denne mur en kæmpe rolle i historien. Brandenburger Tor symboliserer på samme måde delingen og genforeningen af henholdsvis Øst- og Vesttyskland. Tiergarten er lidt i en anden boldgade men er en fantastisk bypark, hvor der er plads til forundring, spadsereture, aktiviteter og afslapning. Berliner Fernsehturm er et ikonisk TV-tårn på Alexanderplatz. Her kan du komme højt til vejrs og nyde Berlin fra oven. En fantastisk oplevelse – og helt klart alle pengene værd!

 

Berlin har også et væld af museer for store og små.. Og et der helt sikkert falder i god jord hos alle er Ritter Sports chokolademuseum i midten af Berlin. Her kan du gå på opdagelse i brandets historie og tilmed skabe din egen version af den kendte, kvadratiske chokolade!

Hvordan kommer jeg dertil?

Hvis du har interesse i at rejse til Berlin er mulighederne mange. Blandt andet tilbyder det spanske flyselskab, Vueling, en masse billige billetter til og fra Berlin. Har du interesse i at læse mere om Vueling, kan du klikke her. Ydermere kan du finde billetter fra Norwegian, easyJet og SAS. På Bravofly har vi gjort det nemmere og mere overskueligt for dig at søge og finde de bedste og billigste flybilletter for dig. Siden består af en database, som søger blandt de hundredevis af lavprisflyselskaber, som tilbyder flyvninger på netop din ønskede rute og på dit ønskede afgangs- og afrejsetidspunkt. Herefter vil en længere liste dukke op, så du kan finde præcis det flyselskab og den billet, du gerne vil købe. Det er nemt og billigt at rejse til Berlin – en flybillet koster de fleste steder mellem 500-1000 kroner afhængigt af købstidspunktet. Og rejsen varer kun en time!

 

Berlin er altså den oplagte destination, hvis du trænger til en weekend væk hjemmefra.

 

Rigtig god rejse!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment