Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Tropisk ferie i Gazipasa

Destinationer

Tropisk ferie i Gazipasa

Tropisk ferie i Gazipasa
november 16
09:44 2016

Gazipasa er en lille by i Antalyaprovinsen i Tyrkiet. Byen er beliggende i det sydlige Tyrkiet på middelhavskysten. Byen er omkring 180 kilometer fra den større by Antalya, som er særdeles kendt blandt danskere – særligt unge mennesker, som drager dertil for at nyde solen og feste. Gazipasa er mindre kendt og er da også en noget mindre by. Byen er særligt kendt for sine bananer og appelsiner og er perfekt beliggende, hvis man ønsker at nyde solen og slappe af i et mere tropisk klima. Herudover er byen også kendt for sin internationale lufthavn, som du altså kan flyve direkte til. Ønsker du at rejse til Gazipasa, kan du på Bravofly nemt og hurtigt finde de bedste og billigste flybilletter for dig. Databasen søger blandt de flere hundrede lavprisflyselskaber, der tilbyder flyvninger på netop din ønskede rute. Herefter kan du vha. forskellige filtre finde præcis det flyselskab, det prisleje, den billettype og den afgang, der passer bedst til dig.

 

Hvad kan jeg lave i Gazipasa?

Da Gazipasa er en mindre provinsby er den ikke proppet med aktiviteter. Dog er byen oplagt til at dase på stranden og slappe af i fuldstændig ro og mag. I byen vil du ikke opleve storbyernes stress og jag. Omgivet af lokale og massere sjæl er byen en oplagt destination for dig, som ønsker at nyde livet et sted, hvor der ikke vrimler med mennesker og andre turister. Det er svært at udnævne, hvad du bør se i byen, da det for mange er nok bare at være der og mærke stemningen. Der findes en masse forskellige større og mindre hoteller i byen og de smukke strande er lige om hjørnet. Oplev palmerne og smag på de lokale, friske frugter!

Tyrkisk gastronomi

Det tyrkiske køkken har så meget at byde på! Menukortene er ofte lange og med et væld af varierede lækre retter – ofte med en masse lækre grøntsager, som vi desværre bruger alt for lidt i Danmark. Det tyrkiske køkken er smagfuldt og lækkert! Glæd dig til at smage på de mange lækre retter, hummus, falafel, gratinerede auberginer og tomater, Sigara börek (fetaruller) og bulgursalat. Også deres mange brød og lækre, appetitvækkende salater er hele rejsen værd.

 

Idet byen er forholdsvis lille kan det også være en oplagt idé at rejse til en af de større byer, fx Antalya og tilbringe det meste af ferien der. På denne måde kan I tage til Antalyaprovinsens mindre byer og områder på skift og bruge nogle dage ”på landet”. Dermed vil I nå at opleve mange forskellige ting. I vil også kunne opleve nogle af de andre byer, som findes langs middelhavskysten og dermed få et større indblik i, hvad Tyrkiet kan tilbyde.

 

Rigtig god rejse!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment